Professzionális termékek elérhető áron

Vagyonvédelmi rendszerek telepítése

Megvédjük értékeit!

Manapság sajnos egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk értékeink védelmére. Ha professzionális vagyonvédelmi rendszert szeretne otthonába, telephelyére, üzletébe vagy irodájába, keressen bizalommal. Piacvezető gyártók színvonalas és megbízható termékeit telepítem szakértelemmel és némi meglepetéssel a betörők számára. :)

Távfelügyelet, Kamerák

Egy behatolás-jelző önmagában néha kevés lehet távfelügyeleti szolgáltatás és kamerarendszer nélkül, ezek kivitelezésében is szívesen a segítségére leszek.

Szerviz, Korszerűsítés

Biztos benne, hogy jelenlegi rendszere megbízhatóan működik? Biztosan úgy építették, hogy a biztosító nem fog kifogást találni benne egy esetleges kártérítés kifizetésekor? A telepítője egy átláthatatlan kábelkupacot hagyott Önnél? Segítek kibogozni! Vállalom meglévő rendszerének átvizsgálását, korszerűsítését és szervizelését. Ha rám bízza, megnyugodhat: Ha betörés történik, arról Ön és a külvilág is értesül! Előbb, mint azt a betörő gondolná…

Minőség, Precizitás, korrekt ár!

Kérjen ajánlatot! Tegyen próbára! Egy díjmentes helyszíni felmérés után szívesen tájékoztatom az adott feladat legköltséghatékonyabb megoldási módjairól. Én nem kívánom egyetlen gyártó méregdrága termékét sem Önre erőltetni. Ön fog dönteni legalább három ésszerű megoldás közül, az Ön pénztárcájának megfelelően!

Kérdése van?

+36-20-234-7759

 

Partnereink